Információk

Javított a mobil és vezetékes szélessávú netsebességén India

Javított a mobil és vezetékes szélessávú netsebességén India
Feljebb került a globális rangsorban a mobil letöltési sebesség mediánját tekintve India – derült ki egy új jelentésből.
Három helyet képett előre India a globális rangsorban mobil-letöltési sebesség mediánját tekintve. A 115. helyet szerezte meg 2022 májusában, 14,28 Mbps sebességgel - ami valamivel jobb, mint az áprilisi 14,19 Mbps – áll egy új jelentésben.
 
A hálózati intelligencia és kapcsolat terén vezetőnek számító Ookla szerint India javította globális rangsorát a rögzített átlagos letöltési sebességek tekintetében is: az áprilisi 76. helyről a májusi 75. helyre ugrott.
 
Teljesítménye azonban a vezetékes szélessávú letöltési sebesség mediánja esetében enyhén visszaesett - az áprilisi 48,09 Mbps-ről a májusban produkált 47,86-ra. Olvasd el: Betársul a 6G technológiai versenybe India, Vietnám és Szingapúr
 
Három helyet képett előre India a globális rangsorban mobil-letöltési sebesség mediánját tekintve
Három helyet képett előre India a globális rangsorban mobil-letöltési sebesség mediánját tekintve
 
A globális mobilsebességet és a vezetékes szélessávú sebességet illetően Norvégia és Szingapúr áll az élen, 129,40 Mbps és 209,21 Mbps medián letöltési sebességgel.
 
A jelentés kitér arra, hogy az afrikai országokban - nevezetesen Elefántcsontparton -, valamint Gabonban és Kongóban regisztrálták a legnagyobb növekedést a mobil letöltési sebesség és a vezetékes szélessáv sebessége tekintetében 2022 májusában. Olvasd el: 6G szélessávú technológiába fektet Szingapúr
 
India áprilisban négy helyet rontott globálisan a vezetékes szélessáv medián sebessége terén – a 72. helyről a 76. helyre jutott.
 
Global Index adatai több százmillió tesztből származnak, melyeket valódi emberek végeztek havonta a Speedtest segítségével, hogy internetes teljesítményüket teszteljék.
 
A jelentés akkor készült, amikor Narendra Modi indiai miniszterelnök saját készítésű 5G tesztpadot indított el az országban.
 
A miniszterelnök a közelmúltban többször is beszélt arról, hogy a 6G szolgáltatást ennek az évtizednek a végén indítják el - hozzátéve, hogy egy munkacsoport már megkezdte a munkát a projekten.
 
 
L.A.


Keresés Betűrend szerint Új keresés
Keresés kulcsszó és kifejezés alapján Új keresés
Kifejezés és Témakör ajánlása
A kifejezés-ajánláshoz be kell lépni!
Keresőoptimalizálás és kulcsszó menedzselés Tovább